Kan hypnose lette din overgangsalder?

Er du ramt af overgangsalderen? Det er jeg. Lige nu føler jeg mig ikke bare ramt, men helt kørt ned! Jeg har fået ondt i alle mine led og det holder mig vågen om natten… Giv mig en hypnose!

Overgangsalder og hedeturs hypnose

Det er et år siden jeg gik i overgangsalderen og jeg troede egentlig, at jeg ville gå glat igennem. Jeg havde nemlig året før været assistent på Margiths hypnose hold for kvinder i overgangsalderen, så jeg grinede lidt, da jeg lavede min første selvhypnose for at skrue ned for hedeturen. Det var nemlig det, der havde været det store emne på holdet, så den selvhypnose havde jeg jo allerede øvet mange gange. Og det virker! Faktisk er jeg blevet så god til at regulere min indre temperatur, at jeg også kan skrue op, når jeg fryser…

Det var muligvis meget naivt af mig at grine ad hedeturene og tro, at jeg havde de vise sten til at kurere overgangsalderen. Jeg anede ikke, at der fulgte mere med! For det var jo hedeturene, de snakkede om, kvinderne på holdet! 

Overgangsalder er mere end hedeture…

Bum! Så kom straffen da også, for at grine ad det hele. Jeg fik en frossen skulder. Så fik jeg ondt i hoften. Og for et par uger siden begyndte mine led at gøre ondt. Jeg vågner om natten, fordi det føles som om, jeg har store blå mærker på lår og hofter, som gør ondt, når jeg ligger på siden. Det gør også ondt, når jeg går. Og så kommer de grimme tanker: Har jeg gigt, har jeg kræft i knoglerne, hvad sker der? Lige som jeg skal til at bestille tid hos lægen, ringer min veninde og jubler. Hun er vågnet uden at have ondt og er i tophumør! Øhh, ondt? Ja, hun har haft ondt i ledene i alle de 5 år hun har været i overgangsalder! 

Hvad du ikke ved, har du ikke ondt af – eller…

Enten har jeg ikke hørt efter, og ellers er der aldrig nogen, der har fortalt mig, at overgangsalderen gør ondt. Jeg kunne jo have valgt at google overgangsalder, for at se hvad, der ventede mig. Men som hypnoterapeut ved jeg også, at tankens kraft er enorm og du er, hvad du tænker og har fokus på. Lidt ligesom når nogen fortæller, at deres barn har lus, så begynder min hovedbund automatisk at klø! 

Overgangsalder hypnose

Min veninde anbefaler, at jeg tager smertestillende og motionerer. At det hjælper. Jeg ved jo også, at hypnose hjælper. Så jeg har spurgt Margith, om hun vil lave et overgangsalder hypnose hold, hvor der også er fokus på ledsmerter. Så siger hun – undrende og med en lille smule himlen med øjnene (vi er jo søstre) – at jeg jo selv er hypnotisør og at jeg da bare kan lave selvhypnose! Ja-ja, det kan jeg da, men jeg er sikker på at selvmedlidenhed også er en del af overgangsalderen og lige den dag ville jeg gerne ynkes lidt. Og så er det altså også sjovere at være et hold, som kan støtte hinanden.

Margith er i gang med et hold lige nu, så jeg skal have samlet et nyt hold. Vil du være med? Så tjek vores kursus på hjemmesiden. Det hedder: Slip kroppens ubalancer med hypnose – og meld dig. Når vi er nok oprettes et hold.

Kærlig hilsen Sanne