bySeven cvr-nr: 31950627
Danske Bank: 3409 11320031
Tlf.: 20707888
Medarbejdere:
 margith

Margith Sommer er certificeret NLP Samtaleterapeut, Coach og Formidler, Trainer, NGH certificeret Hypnoterapeut, NGH certificeret Træner og Enneagram Master.

Margith underviser hos bySeven, for Dansk Studie Center, har konsulentopgaver i erhvervslivet og klienter i terapi, coaching og hypnose. Margith har desuden en baggrund som bogholder på advokatkontor.

En privat session koster kr. 1.000,- for 1 time.

 

Kontakt Margith direkte på margith@byseven.dk eller på mobil 20 70 78 88, behandlingssted: Blågårdsgade 23, Kbh N

 

 

sanne2

Sanne Galst er certificeret  NLP  Master Coach og Formidler, Trainer, NGH certificeret Hypnoterapeut og certificeret Enneagram Practitioner.

Sanne underviser hos bySeven og har undervist for Dansk Studie Center, har holdt kurser på NLP Skolen, har konsulentopgaver i erhvervslivet, samt klienter i coaching og terapi. Sanne har arbejdet med kommunikation i mange år, først med PR i musik- og tv-branchen og siden som selvstændig kommunikationsrådgiver.

En privat session koster kr. 1.000,- for 1 time.

Kontakt Sanne direkte på sanne@byseven.dk eller på mobil 21 41 41 90, behandlingssted: Sølvgade 26, Kbh K eller Gyvelbakken, Asnæs.

 

 

jette

Jette Svane er certificeret NLP Master Coach og Formidler, Trainer, NGH certificeret Hypnoterapeut og kunstterapeut.

Jette er mentor hos Dansk Journalistforbund og The Animation Workshop i Viborg, har konsulentopgaver i erhvervslivet og coacher i ledelse og work-life balance. Jette er desuden grafiker/illustrator og konsulent i den kreative branche.

En privat session koster kr. 1.000,- for 1 time.

 

Kontakt Jette direkte på jette@byseven.dk eller på mobil 26 16 36 61

 

Allan Svanholm LarAllansen er vores jyske samarbejdspartner, med behandlingssted i Holstebro.

Allan er certificeret NLP terapeut og NGH certificeret hypnoterapeut. Desuden er Allan uddannet fysioterapeut og har en diplomuddannelse i Specialpædagogik. Allan har bl.a. arbejdet på klinik, i psykiatrien (traumebehandling) og i kommunen med undervisningsopgaver og har stor erfaring med bl.a. samtale- og hypnoterapi i det daglige arbejde som sundhedsperson.
Kontakt Allan direkte på tlf 22 91 61 43 for tidsbestilling (træffes bedst efter kl. 16.00 på hverdage) eller på mail: allan-larsen@hotmail.com.

 

 

 

Afbud af bookede sessioner kan ske op til 12 timer før den aftalte tid.