SELVHYPNOSE KURSUS

OBS! Vi har haft problemer med kontaktformularen, så hvis du vil tilmelde dig Selvhypnose, så send en mail til  margith@byseven.dk 

Selvhypnose – hvem har gavn af det?

Alle, der ønsker at skabe positive forandringer i deres liv!

Kurset giver dig et dybt indblik i, hvad Loven om Tiltrækning handler om, og hvordan du får styr på Rosenthal effekten (den selvopfyldende profeti).

For at opnå noget, bliver vi nødt til at handle på det, og for at handle skal vi først tænke. Det betyder at for at styre vores handlinger, skal vi tage fat i vores tanker. Da 90% af vores tanker er ubevidste, kan det godt være en stor udfordring at styre disse tanker, med mindre vi går ned i en let trancetilstand, hvor vi får adgang til det underbevidste sind.

Selvhypnose har den fordel at du lærer de teknikker der skal til, for at ændre dine tanker, og det kan bruges til stort set alt. Både fysiske og materielle mål, for eksempel opnå at løbe en marathon, blive god til at holde taler, fremlægge projekter, eller få nyt job. Det kan også være psykisk velvære i form af stressrelease, sorgbehandling, mere energi, glæde eller andre ressourcer, eller at slippe traumer, give dig selv smertelindring osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Selvhypnose kursus indeholder bl.a.:

  • Indblik i sindets ubevidste koder og ubevidste tanker
  • Værktøjer til at hjælpe dig med at skabe forbedringer og/eller ændringer i dit liv
  • Træning i at få kontakt med dit underbevidste sind, så du kan styre tankerne

Selvhypnose kurset er en kombination af teori og praktiske øvelser.

Hvad er hypnose?

Ordet ”hypnose” kommer af det græske ord ”hypnos”, som betyder søvn. Hypnose er dog ikke en søvntilstand, men en tilstand, hvor vi har et stærkt indre fokus. Tilstanden kender vi fra den meditative tilstand, vi kommer i, når vi falder i staver, tilstanden lige før vi falder i søvn eller vågner. Når vi er i denne tilstand, har vi adgang til det underbevidste sind.

Einstein sagde allerede for mange år siden, at hvis vi vil løse et problem, er det nødvendigt at gå et niveau dybere end det niveau, hvor problemet er opstået. Vores bevidste sind indeholder nemlig kun ca. 10% af vores ressourcer – de resterende 90% ligger i det underbevidste.

Når vi ved hjælp af hypnose eller selvhypnose får adgang til det underbevidste sind, bliver vi i stand til at ændre vaner, vi er trætte af, forstærke den fremgang, vi allerede er i gang med og at lægge målsætninger ind, som vi gerne vil opnå.

Praktisk:

Selvhypnose kurset afholdes 27. og 28. januar 2018, kl. 10:30 – 17:00

Dovreåsvej 2, 3700 Rønne (Familieplejen Bornholms lokaler)

Kursusafgift kr. 2.000,00

Kaffe og te serveres. Der er mulighed for at lægge en madpakke i køleskab.

Underviser: Margith Sommer, Certificeret Hypnosetræner, NLP terapeut og coach.