SELVHYPNOSE KURSUS

Kan man tabe sig ved tankens kraft?

 

Hvem er kurset for?

Alle, der ønsker at tabe sig og efterfølgende holde vægten!

På kurset lærer du til at starte med, hvordan en tanke er bygget op. Når du kender tankernes byggesten, kan vi nemlig lære dig at konstruere tanker, der støtter dig i at nå dit mål.

Når de gode tanker er skabt, vil næste skridt være at lægge tankerne ned i det ubevidste sind. Det er her hypnosen kommer ind i billedet. Når først tankerne ligger det rette sted, vil det føles som om, at du ikke skal kæmpe for at nå dit mål. Det kommer til at ske automatisk, fordi du på et ubevidst plan allerede har ændret dit tankemønster – og dermed dit adfærdsmønster.

For at opnå noget, bliver vi nødt til at handle på det, og for at handle skal vi først tænke. Det betyder at for at styre vores handlinger, skal vi tage fat i vores tanker. Da 90% af vores tanker er ubevidste, kan det godt være en stor udfordring at styre disse tanker, men ved hjælp af selvhypnose, kan det lade sig gøre.

Selvhypnose kursus indeholder bl.a.:

  • Indblik i sindets ubevidste koder og ubevidste tanker
  • Værktøjer til at hjælpe dig med at skabe forbedringer og/eller ændringer i dit liv
  • Træning i at få kontakt med dit underbevidste sind, så du kan styre tankerne

Kurset bliver en kombination af teori og praktiske øvelser.

Hvad er hypnose?

Ordet ”hypnose” kommer af det græske ord ”hypnos”, som betyder søvn. Hypnose er dog ikke en søvntilstand, men en tilstand, hvor vi har et stærkt indre fokus. Tilstanden kender vi fra den meditative tilstand, vi kommer i, når vi falder i staver, tilstanden lige før vi falder i søvn eller vågner. Når vi er i denne tilstand, har vi adgang til det underbevidste sind.

Einstein sagde allerede for mange år siden, at hvis vi vil løse et problem, er det nødvendigt at gå et niveau dybere end det niveau, hvor problemet er opstået. Vores bevidste sind indeholder nemlig kun ca. 10% af vores ressourcer – de resterende 90% ligger i det underbevidste.

Når vi ved hjælp af hypnose/selvhypnose får adgang til det underbevidste sind, bliver vi i stand til at ændre vaner, vi er trætte af, forstærke den fremgang, vi allerede er i gang med og at lægge målsætninger ind, som vi gerne vil opnå.

Praktisk:

Kurset afholdes 13. og 14. november 2021, kl. 10:00 – 15:00

Balance Huset, Nygade 12A, 1., 4300 Holbæk

Kursusafgift kr. 1.875,00

Kaffe og te serveres. Der er mulighed for at tage madpakke med og lægge den i køleskabet, eller købe frokost i Holbæk.

Underviser: Margith Sommer, Certificeret Hypnosetræner, NLP terapeut og coach.

Tilmelding: Email: margith@byseven.dk –Tlf: 20707888

www.byseven.dk