bySevens firmakurser bliver udarbejdet i samråd med den enkelte virksomhed. Undervisningen på vores firmakurser tilrettelægges ud fra virksomhedens konkrete udfordring, deltagernes kompetenceniveau, samt virksomhedens mission, vision og værdier. Jo bedre både ledere og hver enkelt medarbejder fungerer, jo bedre går det virksomheden som helhed.

Nogle af de emner vi ofte holder firmakurser i, er stresshåndtering, samarbejdsproblemer, manglende motivation og manglende arbejdsglæde. Samarbejde er årsagen til at vi mennesker har udviklet os så hurtigt, som vi har. Vi bruger hinanden som støtte og sparring og er grundlæggende motiverede for at gøre ting bedre. Denne motivation styrkes, når mennesker oplever at have selvledelse, gode relationer og tilpas ansvar.

eneagram

 

Firmakurser i enneagrammet:

Enneagrammet er en meget dybtgående beskrivelse af menneskers motiver for at gøre som de gør. Enneagrammet hjælper os til at forstå vores egen og andres personligheds- mønstre, og kan derved hjælpe os til at forstå os selv og vores omgivelser langt bedre. Samtidig beskriver Enneagrammet, hvordan vi kan slippe vores mønstre og derved opnå større kontakt til vores sande kerne.

Et firmakursus i enneagrammet er derfor et fantastisk værktøj til at lære sig selv og sin kollega bedre at kende. Dette giver en langt større rummelighed, accept og forståelse i forholdet til andre.

Firmakurser i kommunikation og coaching:

På bySevens firmakurser i kommunikation og coaching lærer du først at fremmest at skabe en tillidsfuld atmosfære, som er grobunden for al god kommunikation. Selve de ord, vi siger til hinanden, udgør kun ca 7% af den samlede kommunikation. Resten af kommunikationen udgøres af nonverbale signaler.

Når du lærer at aflæse disse signaler, vil du hurtigt være i stand til at rydde de største misforståelser af vejen. Ved at kombinere kendskabet til de nonverbale signaler med en coachende tilgang, vil du være i stand til at stille lige præcis de spørgsmål der gør, at der skabes forståelse.

Kontakt os for en snak om, hvad vi kan gøre for dit firma på kontakt@byseven.dk

Vil du give nogle af dine medabejdere en coachuddannelse – til gavn for hele firmaet? Så læs mere her.

Læs reference fra et firmakursus her.