Opdag din indre superhelt!

Opdag din indre superhelt – Enneagram personlighedstyper

I dag vil vi dykke ned i en verden af personlig udvikling og selvforståelse gennem Enneagrammet. Det er en sjov rejse, der kan hjælpe os med at blive mere bevidste om vores egne handlinger og tanker, og dermed forbedre vores relationer til andre.

Enneagrammet er en psykologisk model, der beskriver ni unikke personlighedstyper, som alle mennesker falder ind under. Disse typer har forskellige adfærdsmønstre og reaktioner baseret på deres grundlæggende motivation eller “instinkt”. At kende sin egen type kan give os vigtig indsigt i vores styrker, svagheder og måder at vokse på.

For eksempel, hvis du er Type 1, er du meget struktureret og perfektionistisk. Dette kan være en stor fordel i arbejdssituationer, hvor præcision er vigtig, men det kan også føre til stress, hvis tingene ikke går efter planen. På den anden side, hvis du er Type 9, er du naturligt venlig og imødekommende. Du elsker at bringe folk sammen og skabe harmoni, men du kan have tendens til at undgå konflikt.

At kende sin Enneagramtype kan hjælpe os med at navigere i disse adfærdsområder og finde balance i vores liv. Vi kan lære at udnytte vores styrker fuldt ud, mens vi arbejder på at overvinde vores svagheder. Og vigtigst af alt, det kan hjælpe os med forståelse af og empati for dem omkring os.

Så hvorfor ikke hoppe ud i eventyret? Enneagrammet kan du lære om på vores coachuddannelse (nyt hold 18. april 2024) eller på vores enneagramkurser, også i april. Det kan være en fantastisk start på vejen mod selvopdagelse og vækst.

God rejse! 🚀