ENNEAGRAMMET 2: Udviklingsvejen

Opnå en dybere forståelse af Enneagrammet! 

Vil du lære mere om dine egne tankemønstre? Forstå de underliggende mekanismer bag din personlighed? Og hvordan disse mønstre kan påvirke dit liv både positivt og negativt?

Dette er præcis, hvad vores Enneagramkursus vil give dig. Vi vil dykke ned i de ni forskellige typer og deres unikke udviklingsveje. Vores undervisere vil guide dig gennem en spændende rejse, hvor vi vil se på, hvordan du som type kan vokse og udvikle dig til en sundere version af dig selv.

Kurset varer en hel dag – fra kl. 9.00 til 16.30. Det er designet til at give dig en grundig forståelse af Enneagrammets udviklingsvej, samtidig med at det er praktisk anvendeligt i din hverdag. 

Vi ser frem til at tage dig med på denne utrolige rejse ind i dig selv. Tilmeld dig nu for kun kr. 1200,- + moms. Kontakt margith@byseven.dk

OBS! Deltagelse på dette kursus kræver at du har haft ENNEAGRAM 1 (fx på vores coachuddannelse). Vi afholder et ENNEAGRAM 1 kursus for dem, der mangler dette, den 25. april kl. 18.30-21.30. Pris kr. 400,- + moms. Tilmelding hos margith@byseven.dk

Sted: 4550 Asnæs