Slip kroppens ubalance med Hypnose.

  • – Døjer du med ubalance i forbindelse med overgangsalderen?
  • – Har du problemer med stofskiftet?
  • – Lider du af tinnitus?
  • – Har du ofte smerter i kroppen?
  • – Har du migræne?
  • – Har du fibromyalgi?
  • – Døjer du med bivirkninger fra medicin (evt. kemobehandling)?

Eller har du andre former for ubalance og længerevarende gener, søvnbesvær, stress osv., er dette tilbud måske lige noget for dig!

Krop og sind hænger uløseligt sammen, så når vi oplever fysisk ubalance, kan det være en god idé at gå ind og arbejde med sindet, for at lindre symptomerne.

Derfor udbyder jeg nu dette tilbud, hvor du kan ”gå til hypnose”, på samme måde, som man kan gå til fitness eller yoga – det er blot sindet, vi arbejder med – en slags hjernegymnastik.

Hypnose er en ændret bevidsthedstilstand med stærkt indre fokus. Alle mennesker går dagligt ud og ind af en hypnotisk tilstand, f.eks. når vi ”falder i staver”, lige før vi falder i søvn og lige før vi vågner. Tilstanden kan også opnås bevidst, ved at blive guidet af en hypnoterapeut, eller ved at bruge selvhypnose.

Forskere har med hypnose opnået at fjerne fantomsmerter, fjerne lammelser i fødder og hænder hos hjerneskadede, genoptræne senhjerneskadede til en bedre daglig funktion. Milton Erickson, som er hypnosesprogets grundlægger, trænede sin egen polioramte krop med selvhypnose. Smertelindring med hypnose kan bruges ved fødsler, operationer, tandlægebehandlinger mm.

Hypnoseaftenerne vil være en blanding af fællestrancer, hvor hver enkelt arbejder med sin egen ubalance i trancen, samt undervisning og træning i selvhypnose, så behandlingen kan fortsætte hjemme.

Der vil maksimalt være 8 personer pr. hold, så jeg har muligheden for at følge hver enkelts udvikling.

Praktisk:

Kurset holdes i hyggelige omgivelser hos Margith, Blågårdsgade 23, 1.th., 2200 København N

Dato: 4 tirsdage fra kl. 19:00 – 21:00. Nye hold oprettes løbende – kontakt os, hvis du vil skrives op til det næste. Mail: margith@byseven.dk

Pris: kr. 1.500,00

Underviser: Margith Sommer, certificeret Hypnoterapeut og Træner