7 gode grunde til at deltage på bySevens kurser:

1) Du gør noget godt for dig selv

2) Du forkæler dig selv

3) Du bliver mere tilfreds med dig selv

4) Du opdager, hvor fantastisk, du egentlig er

5) Du får større respekt for dig selv

6) Du får mere glæde i dit liv

7) Du bliver mere rummelig

Når du har været på et af vores kurser, vil effekten af disse 7 punkter nærmest være uendelige! I det øjeblik, du har det godt med dig selv, vil det sprede sig som ringe i vandet omkring dig. Du vil måske opleve den berømte sideeffekt, at efter du har været på kursus, har alle mennesker omkring dig ændret sig til det bedre!

Som John Donne så rigtigt har sagt: ”No man is an island”. Uanset hvor vi er, og hvad vi laver, hænger vi på én eller anden måde sammen. Mennesker påvirker hinanden, både bevidst og ubevidst, og hvis ikke du respekterer dig selv, eller tager dig selv alvorligt, hvem skulle så gøre det?

Når du deltager på et af vores kurser, vil det være op til dig selv, hvor aktivt du deltager. Vi lægger altid op til interaktion mellem kursisterne, for at du med det samme får afprøvet de nye teknikker, som vores kurser giver dig. På den måde kan du hele tiden selv følge med i, at du rent faktisk får noget ud af at være på kursus.

Udbytte på vores kurser

Et bySeven kursus har altid et højt fagligt niveau og leveres med entusiasme og professionalisme. Alle vore undervisere er også coaches, som er i stand til at aflæse, at du rent faktisk får udbytte af vores kurser.

Hvem kan deltage på bySevens kurser?

Når bySeven udbyder kurser, henvender det sig til alle, uanset alder, køn og status.