My Golden Egg – vision board workshop

Find dit indre guldæg frem og puds det!

Har du brug for at få perspektiv i dit liv med et visionboard?

Går du rundt med følelsen af, at der er mere i dig, end der egentlig kommer til udtryk? Vil du have dine drømme til at gå i opfyldelse?

Hvem vil ikke gerne det? Men ofte bliver drømme ved med at være drømme, og visionerne hænger et sted ude i fremtiden…
Det kan jo også være lidt besværligt og tidskrævende at turde sætte gang i sine drømme – og vi skal jo også være realistiske… eller skal vi?
Hvem bestemmer, hvad der er realistisk for os? Det gør du selv – og et visionboard er første skridt til at nå dine drømme…

”If you can dream it, you can do it”, sagde Walt Disney – og han gjorde det!

Kom og lær, hvordan DU gør DINE drømme til virkelighed med et visionboard

Bliv din egen kreative drømmefanger på vores visionboard workshop, som vi kalder My Golden Egg, fordi det handler om at pudse det guldæg, du allerede har i dig. Visionboard workshoppen er en kombination af coaching og kreativ udfoldelse. Du skal finde lige præcis de drømme, der er helt rigtige for dig – du vil blive guidet til at lave dit kunstneriske visionboard, som du kan hænge op og hele tiden have dine drømme i frisk erindring. Med dit helt eget visionboard vil du se, at dine drømme kan blive til virkelighed.

My Golden Egg – visionboard workshop:

Tid og sted: Ingen aktuelle datoer pt. Kontakt os, hvis du er interesseret i kurset.
Pris: kr. 750,-
Undervisere: Jette Svane og Margith Sommer

 

Vil du lære mere om visioner, værdier og kreativitetsstrategier? bySeven har en coach uddannelse (NLP practitioner) i Kbh, på Bornholm og en på vej i Odsherred. Læs mere om uddannelsen her